loader
Foto

Galerie foto

Românul şi legea

Se spune că la baza unei societăţi bine organizate se află legea. Se mai spune că nimeni nu ar trebui să fie mai presus de ea. Însă de la ce se spune la ce se face e cale lungă.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În societatea în care trăim cu toţii încercăm într-un fel sau altul să ocolim legile şi asta pentru că în jurul nostru vedem oameni puşi în funcţii importante, care în loc să promoveze dreptatea, încurajează interesul personal şi corupţia.

În condiţiile în care cei care ne conduc nu sunt un exemplu, avem noi voinţa şi puterea să fim unul? Cu toţii am încercat cel puţin o dată să „fentăm” legea şi în acelaşi timp i-am „penalizat” pe alţii care făceau acelaşi lucru.

Ce spune asta despre felul în care întelegem „domnia legii”? Iar dacă sunt legi pe care le considerăm greşite sau depăşite, ce facem? Le încălcăm sau le schimbăm?

Mai este loc şi de alte legi în România? Ce fel de legi lipsesc? De ce nu respectă românul regulile?

Toate acestea sunt întrebări la care găsim răspuns alături de Andrei Boroşovici în această ediţie a emisiunii Rialiti Şoc.

Emisiunea "Rialiti Șoc" se difuzează pe TVR Timișoara luni 28.03.2016 de la ora 21.00 (cu reluare marți 29.03.2016 de la ora 12.30) iar pe TVR3 duminică 3.04.2016 de la ora 16.30 (cu reluare luni 9.04.2016 la ora 10.30). Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara