loader
Foto

Sărbătoare la zi mare

De Paşti, sărbătorim în voie bună cu muzică populară, muzică uşoară românescă şi internaţională, romanţe dar şi muzică sârbească.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Tradiţia stopitului fetelor în a doua zi de Paşti este păstrată şi acum în Ardeal şi Banat... Stropitul reprezintă şi un bun prilej de întâlnire cu prietenii şi de petrecere.

Felicia Stoian şi Doriana Talpeş vă dau întâlnire pe malul Mureşului, la Arad alături de îndrăgiţi interpreţi din Timiş, Caraş Severin, Arad şi Hunedoara.

Un dialog muzical cu voie bună şi surprize între două generaţii de interpreţi: Dana Gruescu, Mona Lisa şi Radu Şufan, Cristian Fodor, Florin Boita şi Daniela Dudaş, Mihaela Petrovici, Dumitru Teleagă, Tinu Vereşezan şi instrumentistul Marius Cârnu.

Emisiunea specială "Cântec și Poveste" se difuzează luni 2.05.2016,  de la ora 14.00 pe TVR 3 iar de la ora 19.30 pe TVR Timișoara.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara