loader
Foto

Galerie foto

„Sarea în bucate”: Pastramă de crap | VIDEO

Marți, 25 octombrie, de la ora 20.30, pe TVR Timișoara, la „Sarea în bucate” ați descoperit rețeta pastramei de crap, supranumită șuncă de post.

 

Sarea în bucate - România în bucate

Trecem granița în Serbia, la Sărcia. Ne primește familia Moșescu din comunitatea de români. Oameni gospodari, cu un spirit naționalist mai aprig decât al multor români din țara mamă. Valeri ne predă rețeta de ciorbă pescărească și de pastramă de crap.

(w882)

Cu Lucian descoperim afumătorile vechi, din podul caselor nemțești, dar și pe cele după moda sârbescă. Poveștile, ni le spune chiar unul dintre ultimii maistori ai satului, Pavel Pancaricean sau Lonti, cum îi strigă lumea. Poftiți de vizionați!

Prezintă - Dan Liuț
Realizator - Mihoc Veronica

20:30 Europa 360

21:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara