loader
Foto

"Sarea în bucate": Uica Mihai găteşte meniuri de preşedinţi

Fără nici o preferinţă, îi ia pe rând la descâlcit, marcând gastronomic perioadele politice prin care a trecut România după ‘89.

 

Veronica Mihoc
Sarea în bucate - România în bucate

Pe Ion Iliescu, ştiut în popor ca nea Nelu, uica Mihai a avut prilejul să îl cunoască la o întrunire a elitei din diaspora organizată la Herculane.

”A venit cu propriul bucătar care i-a pus pe masă meniuri simple dar bine alese, secretul ce l-a adus pe Iliescu la „vârsta lui Matusalem”, zice uica Mihai.

Inspirat de perioada postdecembristă, când pe piaţa românească au intrat la discreţie bananele şi portocalele mult lipsite din meniul românilor în comunism, uica Mihai pregăteşte o salată de fructe specială. Ce o face să fie diferită de ceea ce ştiţi voi, aflaţi urmărind "Sarea în bucate".

Cât îi priveşte pe ceilalţi preşedinţi ai României, fiecare îşi primeşte porţia sa. Le împărţim pe îndestulate la "Sarea în bucate". Voi trebuie doar să fiţi în faţa televizoarelor!

Emisiunea "Sarea în bucate" se difuzează pe TVR Timișoara duminică 24.01.2016 de la ora 21.00 (cu reluare luni 25.01.2016 de la ora 12.30).Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


4:00 Descoperă vestul

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara