loader
Foto

"Sarea în Bucate": Uica Mihai și politica

În această săptămână la "Sarea în bucate", Uica Mihai a vrut să scrie Constituția stomacului.

 

Veronica Mihoc
Sarea în bucate - România în bucate

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Şi la cine putea să apeleze dacă nu la un cunoscător al legilor, regulamentelor şi ordonanţelor, Adrian Orza, fostul viceprimar la Timişoarei, actual consilier local independent.

Şi uite aşa ne-am dat seama că şi în politică, precum în bucătărie trebuie să ai cuţitele bine ascuţite, să ai stomac tare şi să fii uns cu toate alifiile. Aşa se face că, în emisiunea asta, am scos cuţitele pe masă, am dat cărţile pe faţă şi am tăiat în carne vie.

Nu v-am propus un măcel, ci o Sare în bucate inedită, unde legile s-au scris după bunul plac al celor doi bucătari, s-a votat democratic şi s-a împărţit frăţeşte.

Dovleacul umplut cu promisiuni şi shaorma dulce cu de toate au fost propunerile de meniu. Iar dacă vi se par ciudate, nu uitaţi că şi în bucătărie, ca şi în politică, nimic nu este ce pare a fi.

Şi fără să ne lăsăm mituiţi, putem să vă spunem cu mâna pe inimă că rezultatul a fost fantastic … de bun!

Sper că v-am făcut curioşi şi mai ales poftă pentru o nouă ediţie de Sarea în bucate!

Emisiunea "Sarea în bucate" s-a difuzat pe TVR Timișoara duminică 22.11.2015 de la ora 21.00 (cu reluare luni 23.11.2015 de la ora 12.30) iar pe TVR 3 sâmbătă 21.11.2015 de la ora 12.00 (cu reluare duminică 22.11.2015 la ora 4.00).

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


1:00 În prelungiri (R)

(Reluare)

2:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara