loader
Foto

Galerie foto

„Scandal în culise” la Teatrul German din Timişoara

„Scandal în culise” de Michael Frayn este titlul spectacolului care va avea premiera în 3 aprilie, de la ora 19.30, la Teatrul German din Timişoara.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Piesa, prezentată în premieră absolută în 1982, i-a adus dramaturgului britanic Michael Frayn succesul cel mai de durată.

Autorul persiflează teatrul în sine, concentrând acţiunea în jurul aventurilor şi întâmplărilor neobişnuite prilejuite de susținerea comediei Nothing On. Graţie comicului său irezistibil, comedia Scandal în culise a fost piesa cu cei mai mulţi spectatori (peste 180.000) în spaţiul de expresie germană în stagiunea 1984/1985.

Despre acest spectacol vom sta de vorba cu regizorul Wolf Rahlfs şi cu actorii Oana Vidoni şi Radu Vulpe, de la Teatrul German de Stat din Timişoara.

Societatea Română Alzheimer- filiala Timişoara împlineşte 20 de ani de activitate, ocazie cu care a oferit publicului interesat un spectacol de teatru umanitar, Blessed, realizat de trupa „ Teatrul Ţache” şi regizat de Simona Vintilă.

Evenimentul a avut loc în 28 martie la „Ambasada”. Fondurile obţinute din donaţii vor fi folosite pentru iniţierea proiectului „Caravana Memoriei”, un proiect ce se va derula în vara acestui an.

Vor veni la „Ora regiunii” dr. Aurora Heim , medic primar psihiatru şi Simona Vintilă, regizor, să ne povestească despre acţiunile Societăţii Române Alzheimer- filiala Timişoara şi ale Centrului Memoriei.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 30.03.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 31.03.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)

20:30 Drumuri aproape

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara