loader
Foto

Galerie foto

Se apropie Timisoara Jazz Festival și Balul Vienez de Timişoara!

Iubitorii de jazz care merg vara la festivalul de Jazz de la Gărâna au iarna un motiv de bucurie.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Fundaţia Culturală JAZZ BANAT îi invită la ediţia a VII-a a TIMISOARA JAZZ FESTIVAL, care se va desfăşura în 29 şi 30 noiembrie 2014, la sala Capitol a Filarmonicii „Banatul” din Timişoara , începând cu ora 18.00.

Vor cânta nume mari ale scenei de jazz din ţară şi din lume: MELT TRIO, GAIA CUATRO, SHAI MAESTRO TRIO, EXIT OZ, BRINK MAN SHIP SI HADRIEN FERAUD QUARTET.

Amănunte aflăm chiar de la Marius Giura, organizatorul acestui festival.

Balul Vienez de la Timişoara, care va avea loc în 5 decembrie , în sala Teatrului Naţional Timişoara, şi-a ales deja debutanţii.

24 de perechi, adică 48 de tineri şi tinere, vor participa la un eveniment de mare ţinută, alături de membrii unor familii nobiliare din Europa, ambasadori şi reprezentanți de marcă ai societății românești, precum şi ai mediului de afaceri străin.

Balul are o importantă componentă caritabilă. Fondurile adunate vor fi direcționate către Fundația Internațională United Way România. Banii vor ajuta la educarea a peste 200 de copii provenind din familii vulnerabile sau bolnavi de cancer, la ajutorarea a 40 de copii cu nevoi speciale şi la integrarea socială a 100 de persoane fără adăpost.

Noutăţile legate de bal le aduc Ioana Haţegan, organizator al Balului Vienez de la Timişoara, Ada Gabor, manager Timişoara Office Fundaţia Internaţională United Way şi Raul Avram, de la Magnum Team Timişoara.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 24.11.2014 la ora 20.00 cu reluare marți 25.11.2014 la ora 11.30.

(w882)

 

14:30 Cap de afiș

15:30 Minorităţi în limba maghiară

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara