loader
Foto

ALL Friends Band - vocea unei generații

ALL Friends Band e o trupa de adolescenţi din Timişoara care se exprimă prin muzica lor.

 

Roxana Morun
Selfie

Adam Suma (chitară), Luca Dragu (chitară şi voce), Cătălina Ciortea (bas), Bogdan Potra (clape), David Mihai Popa (percuţie), căci acesta este componenţa actuală a trupei, cântă "de când erau mici".

De la debut i-am urmarit cum au crescut şi si-au construit identitatea. Au cântat în parcuri şi pe stradă, acum cânta pe scenele marilor festivaluri precum “Timrock!”, “Street delivery”, “Plai”, ”Studentfest”, “Revolution” sau “Festivalul Artelor Timişorene”.

Ba, mai mult, au participat la “Global Battle of the Bands” atât în 2015, cât şi în 2016. Dacă la început cântau cover-uri, acum au aproape tot materialul pentru un album propriu.

Nu a fost uşor să îi prindem pe toţi laolaltă, dar ne-am plimbat un pic cu ei prin locuri faine din oraş ( La Două Bufniţe, Viniloteca şi la Liceul Teoretic “Nikolaus Lenau”).

Ce spun ei despre ei, dar şi cum îi văd prietenii, cei de vârsta lor, veţi vedea sâmbătă, la Selfie.

Emisiunea "Selfie" se difuzează la TVR Timișoara sâmbătă  7.04.2018 de la ora 17.30  (cu reluare duminica 8.04.2018, de la ora 12.00).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara