loader
Foto

Selfie: „...Vine circul!"

Ciprian Toredo face parte dintr-o familie de artişti de circ. Atât bunicul, cât şi tatăl lui au fost circari.

 

Roxana Morun
Selfie

A vrut să se facă mecanic, dar a crescut în preajma circului şi s-a contaminat de magia acestuia. A urmat meseria tatălui său şi astăzi este magician şi managerul circului Toredo.

Alaturi de soţia sa Roxana şi de ceilalţi artişti, din ţară şi din străinătate, colindă România în lung şi ăn lat pentru a bucura inimile a mii de copii care sunt încă fermecaţi de circ.

Cu toate acestea, crede că arta circului este una pe cale de dispariţie.

Sâmbătă, 9 iunie 2018, de la ora 17.30, la SELFIE , Ciprian Toredo vă invită să-i cunoşteşi povestea legată de lumea fascinantă a circului.

Emisiunea "Selfie" se difuzează la TVR 3 și TVR Timișoara, sâmbătă, 9 iunie, de la ora 17.30 (cu reluare duminica 10.06.2018, de la ora 12.00).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.



 

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara