loader
Foto

Selfie: „...Vine circul!"

Ciprian Toredo face parte dintr-o familie de artişti de circ. Atât bunicul, cât şi tatăl lui au fost circari.

 

Roxana Morun
Selfie

A vrut să se facă mecanic, dar a crescut în preajma circului şi s-a contaminat de magia acestuia. A urmat meseria tatălui său şi astăzi este magician şi managerul circului Toredo.

Alaturi de soţia sa Roxana şi de ceilalţi artişti, din ţară şi din străinătate, colindă România în lung şi ăn lat pentru a bucura inimile a mii de copii care sunt încă fermecaţi de circ.

Cu toate acestea, crede că arta circului este una pe cale de dispariţie.

Sâmbătă, 9 iunie 2018, de la ora 17.30, la SELFIE , Ciprian Toredo vă invită să-i cunoşteşi povestea legată de lumea fascinantă a circului.

Emisiunea "Selfie" se difuzează la TVR 3 și TVR Timișoara, sâmbătă, 9 iunie, de la ora 17.30 (cu reluare duminica 10.06.2018, de la ora 12.00).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos. 

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara