loader
Foto

Seminarul “Exprimarea minorităţilor în audiovizual”

Realizatori ai emisiunilor pentru minorităţi etnice din România, Ungaria, Serbia şi Elveţia se întâlnesc la Timişoara, pentru a dezbate prezentul şi viitorul programelor pentru minorităţi etnice.

 

Prin ce sunt diferite aceste programe faţă de cele dedicate majorităţii? Cine ar trebui să fie telespectatorul acestor emisiuni? Ce rol joacă o emisiune într-o comunitate?

Acestea sunt doar câteva din întrebările la care vor răspunde invitaţii speciali ai acestei ediţii a seminarului, d-na Bertilla Giossi, realizatoarea emisiunii „Cuntrast”, la Televiziunea Reto-Romană din Elveţia, şi dl. Michael Lally, Vicepreşedinte al CIRCOM Regional şi jurnalist la Televiziunea Publică Irlandeză.

O serie de portrete şi reportaje culinare ce au ca temă „Roşia în bucătăria minorităţilor”au fost special realizate pentru această întâlnire şi vor fi proiectate în 5 decembrie, pe ecranul din Piaţa Operei, începând cu ora 16.00.

Seminarul “Exprimarea minorităţilor în audiovizual” organizat de TVR Timişoara se află la cea de-a III-a ediţie în acest an şi este finanţat de Departamentul pentru Relaţii Interetnice al Guvernului României.

 

12:00 Concert Maria Markovina (R)

(Reluare)

13:00 Nestematele din pământuri (R)

(Reluare)
 
Bucova: mirosul naturii, povești încă nespuse. Și Via Transilvanica

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 15:45, la TVR Timișoara, vă invităm la o ediție de primăvară la "Drumuri aproape".

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

Mici sau mititei, secretele unui grătar de succes | VIDEO

Ediție specială de 1 Mai la "Sarea în bucate", miercuri, de la 16:00, la TVR Timișoara.

 

#tvrtimisoara