loader
Foto

Galerie foto

Amalia Gaiță: Sensibilitate şi talent într-un artist complet

Muzica, fotografia şi scrisul sunt pasiunile pe care Amalia Gaiţă le îmbină cu măiestrie.

 

Roxana Morun
Selfie

Amalia este un artist complet. A terminat Facultatea de Arte şi Design din cadrul Univesităţii de Vest din Timişoara, şi are licenţa şi masteratul în fotografie şi artă video.

S-a specializat în fotografia de modă şi în cea conceptuală, iar lucrările ei au apărut în publicaţii din întreaga lume.

Muzica face parte din viaţa ei încă din copilărie. A făcut parte dintr-un cunoscut grup timişorean şi apoi a studiat singură muzica. De la 16 ani era deja implicată în diferite proiecte, alături de muzicieni cunoscuţi ai scenei timişorene, explorând diferite stiluri de muzică precum: jazz, funk, soul, blues şi soft rock. Este cunoscută pentru stilul eclectic, dragostea pentru improvizaţie.

În 2015 a început să lucreze la propriul proiect, compunând piese pentru un album intitulat „Melting Sun”. La acest album i-a avut ca parteneri pe Cristina Precupaş, ca project manager şi chitarist alături de care a scris acest material, pe Adrian Șchiopu la tobe, Mihai Moldoveanu la chitară bas şi Vlad Cotruş la chitară.

„Melting Sun” este o combinaţie de stiluri, regăsind în el sonorităţi jazz, blues, rock, dar şi influenţe soul, bossa-nova şi new wave. Versurile tuturor pieselor de pe acest album îi aparţin.(w500)

„ Vreau doar să ofer un mesaj sensibil în care oamenii să se regăsească şi pe care să îl poată adapta propriilor lor experienţe”, spune Amalia Gaiţă.

Emisiunea "Selfie" se difuzează:

- sâmbătă 4.05.2019, de la ora 17:30 la TVR Timișoara

- duminică 5.05.2019, de la ora 8.30 la TVR 3

- duminică 5.05.2019, de la ora 12.00 la TVR Timișoara

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalele digitale 85 UPC și 107 DIGI.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe canalul de YouTube @TVRTimișoara și pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Ulterior, emisiunea poate fi vizionată și în playerul de mai sus.

 

 

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara