loader
Foto

Show-urile anului în România. 2024, un an cu concerte pe gustul tuturor

Se anunță un an plin și spectaculos pe scenele din România. Coldplay, Ed Sheeran, Alpaville și Megadeth vor veni să cânte pentru publicul de la noi.

 

Biletele s-au pus în vânzare pentru marile festivaluri.

Organizatorii marilor festivaluri au început și ei negocieri pentru a aduce alți mari artiști în țară.

Coldplay vine în premieră, în România! Pe 12 si 13 iulie, trupa britanică va avea concerte, în Bucureşti. Iniţial era anunţat un singur concert, însă din cauza cererii mari de bilete, organizatorii au decis că vor fi două spectacole, pe Arena Naţională. Calendarul evenimentelor din 2024 are şi alte nume mari, cum ar fi Nikos Vertis, Placido Domingo, Lara Fabian, Five Finger Death Punch şi Megadeth.

 

Prin telefon, RADU GROZA: Am iniţiat un proiect care se numeşte „Legende în concert”. Pe 18 martie o sa fie un Richard Clayderman la Sala Palatului, un concert de mare clasă. O să fie Lou Bega la un Retro party la BT Arena Cluj. Iar în februarie – Boney M, Alpaville.

 

Mult așteptat este și concertul lui Ed Sheeran. Artistul britanic vine pentru a doua oarã în România, pe 24 august, la Arena Naționalã, iar biletele au fost puse deja în vânzare de anul trecut, din octombrie.

 

Nici festivalurile nu se lasã mai prejos și anunțã deja nume mari. Electric Castle ajunge în 2024 la cea de-a X ediţie. Între 17 și 21 iulie, organizatorii promit că pe cele 10 scene din jurul castelului Banfy vor fi toate genurile muzicale.

 

Cu un an mai mic decât Electric Castle, UNTOLD adună zeci de mii de persoane la concertele din Cluj.

 

Prin telefon, EDI CHEREJI: Avem până acum primele 2 nume anunțate. Pentru prima dată în România – Sam Smith va ajunge la Cluj.

 

Asta înseamnă că la noi în ţară vor ajunge şi turişti străini, adică nopţi de cazare plătite şi costuri pe mâncare şi alte servicii. Dar, spun experţii, România nu ştie să monetizeze suficient toate aceste evenimente.

 

Prin telefon, Gabriel Afteni: Un leu cheltuit de un turist se multiplică de 2 sau 3 ori. Toate țările din regiune au deja un calendar, unde turiștii pot să verifice programul, să își poată planifica vacanța, pot planifica acele sejururi prelungite.

 

Lista festivalurilor din 2024 este completată de MASSIF, în Poiana Braşov, Open Air Blues Festival Brezoi și Rockstadt Extreme Fest.

9:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)
 
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

„În prelungiri” e cel mai longeviv talk-show sportiv din România și singura emisiune prezentă neîntrerupt în grila TVR 3, încă de la lansarea ...

Fețele Albe, cetatea dacică plină de mister | VIDEO

Fețele Albe, cetatea dacică plină de mister | VIDEO

publicat: miercuri, 21 februarie 2024

Cristina Baican vă invită să urmăriți o ediție "Istorii ascunse" la TVR Timișoara.

De ce este util să ne cunoaștem arborele genealogic? |VIDEO

Marți, 20 februarie, de la ora 15.30, la „Emisiunea în limba maghiară” puteți urmări un reportaj despre cercetarea genealogică și de ce merită să ...

 

#tvrtimisoara