loader
Foto

Situație neprevăzută în Liga Europei Centrale la baschet feminin

Partida de baschet feminin dintre BC UVG ICIM Arad și SBS Ostrava a fost amânată de Liga Europei Centrale din rațiuni medicale.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Programată miercuri, 10 decembrie, confruntarea va avea loc cel mai probabil la anul când, pe 11 și 12 februarie, jucătoarele din Cehia au acceptat să dispute ambele confruntări ale dublei cu Aradul în Sala Sporturilor Victoria.

Oficialii cehi au trimis o informare managerului BC UVG ICIM Arad, Marcel Urban, dar și diriguitorilor CEWL, prin care anunță accidentarea a nu mai puțin de cinci jucătoare în partida de campionat cu ocupanta poziției secunde, Nymburk, disputată sâmbătă, 6 decembrie.

În aceste condiții, Petilvas Tomas, antrenorul SBS Ostrava nu va putea alinia la start șapte jucătoare, numărul minim admis pe foaie de Liga Europei Centrale, în partida programată inițial miercuri.

Toate partidele de pe teren propriu ale deținătoarei Cupei României, BC UVG ICIM Arad în actuala ediție a competiției europene sunt transmise în direct de TVR Timișoara și TVR 3.

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara