loader
Foto

Spectacol aniversar Radio Timişoara la 60 de ani!

Emisiunea “Cântec şi Poveste” a studioului TVR Timişoara s-a alăturat sărbătorii colegilor de la Radio Timişoara, care în această săptămână aniversează 60 de ani de la prima emisiune pe unde herţiene.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Momente deosebite din cadrul spectacolului “Radio Timişoara - 60 de ani” desfăşurat în sala Capitol a Filarmonicii Banatul, urmăriţi în această ediţie a emisiunii.

Acompaniaţi de orchestra Ansamblului Profesionist Banatul a Centrului de Cultura şi Artă al judeţului Timiş şi prezentaţi de Daniela Băcilă, pe scenă au evoluat interpreţii din partea de vest a ţării , pe generaţii: din Caraş Severin – Iasmina Iova, Maria Didraga şi Petrică Miulescu Irimică, din Arad – grupul vocal “Sânzienele” , Cornelia Căprariu Roman şi taragotistul Petrică Paşca.

Bihorul a venit cu Antonela Ferche Buţiu, Florica Zaha şi violonistul Liviu Buţiu, din ţinutul Hunedoarei - Lorena Pascu, Cristian Fodor şi Ovidiu Olari iar cântecele timişene au fost dăruite de Georgiana Necşa, Liliana Laichici şi fraţii Radu şi Ilie Vincu.

Gânduri alese la ceas aniversar au fost aduse şi de către primarul Timişoarei – Nicolae Robu şi Titus Bojin – presedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 7.05.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 10.05.2015 de la ora 19.00.

18:30 Monocrom

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara