loader
Foto

Spectacol aniversar Radio Timişoara la 60 de ani!

Emisiunea “Cântec şi Poveste” a studioului TVR Timişoara s-a alăturat sărbătorii colegilor de la Radio Timişoara, care în această săptămână aniversează 60 de ani de la prima emisiune pe unde herţiene.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Momente deosebite din cadrul spectacolului “Radio Timişoara - 60 de ani” desfăşurat în sala Capitol a Filarmonicii Banatul, urmăriţi în această ediţie a emisiunii.

Acompaniaţi de orchestra Ansamblului Profesionist Banatul a Centrului de Cultura şi Artă al judeţului Timiş şi prezentaţi de Daniela Băcilă, pe scenă au evoluat interpreţii din partea de vest a ţării , pe generaţii: din Caraş Severin – Iasmina Iova, Maria Didraga şi Petrică Miulescu Irimică, din Arad – grupul vocal “Sânzienele” , Cornelia Căprariu Roman şi taragotistul Petrică Paşca.

Bihorul a venit cu Antonela Ferche Buţiu, Florica Zaha şi violonistul Liviu Buţiu, din ţinutul Hunedoarei - Lorena Pascu, Cristian Fodor şi Ovidiu Olari iar cântecele timişene au fost dăruite de Georgiana Necşa, Liliana Laichici şi fraţii Radu şi Ilie Vincu.

Gânduri alese la ceas aniversar au fost aduse şi de către primarul Timişoarei – Nicolae Robu şi Titus Bojin – presedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 7.05.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 10.05.2015 de la ora 19.00.

12:00 În prelungiri (R)

(Reluare)

13:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara