loader
Foto

Sport pentru toţi

România este mult sub media altor ţări în ceea ce priveşte practicarea sportului.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Discutăm despre rolul sportului în viaţa tinerilor, despre cum se poate ajunge la performanţă sau ce înseamnă educaţie fizică, despre cum se selectează viitorii campioni.

Cine mai e interesat să descopere tinere talente, ce înseamnă cultură sportivă şi de ce ne scutim copiii de orele de sport?

Sunt câteva din temele pe care le dezbatem astăzi la Ediţia de vest la TVR Timişoara şi TVR 3 de la ora 17.00.

Invitați în studio sunt Luiza Colac (antrenor gimnastică Palarul Copiilor Timişoara), Cosmin Cioriciu (Academia de juniori RC Sarances), Cosmin Ilea (profesor de sport) și Adrian Tal (director Direcţia Judeţeană  de Tineret şi Sport Timiş).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 17.10.2016, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 18.10.2016 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)

14:30 Piper pe limbă

 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara