loader
Foto

Galerie foto

Sporturi… intrate la apă

La figurat, după ce CJ Timiș nu a primit de aproape o jumătate de an răspuns de la Curtea de Conturi București și la propriu, poloiștii de la AMEFA Arad incercând să supraviețuiască într-o disciplină devenită ”cenușăreasă” în România.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Planurile Consiliului Județean Timiș de susținere a sportului au fost bulversate anul trecut după controlul Curții de Conturi Timișoara iar contestația depusă la”centru” nu a primit nicio reacție.

În aceste condiții, bugetul pentru anul în curs a fost votat în unanimitate de consilierii județeni, deși alocarea resurselor financiare pentru disciplinele sportive e mai degrabă una ipotetică.

(w500)

Care sunt intențiile instituției în aceste circumstanțe, care sunt alocările, ce discipline vor beneficia de sprijin sau cine va prelua funcția de președinte la primdivizionara de fotbal ACS Poli Timișoara sunt întrebări la care va răspunde în direct președintele CJT, Titu Bojin.

Alături în studioul emisiunii va fi mereu surprinzătorul Jackie Ionescu, omul care a trăit mai bine de o jumătate de secol la Poli ca jucător, antrenor sau conducător.

Poloul românesc a reușit calificarea la turneul preolimpic de la Trieste la ultimele Europene de la Belgrad, după ce naționala a terminat pe 10 competiția, deși prima ligă nu reușește să adune mai mult de opt echipe din doar patru orașe: București, Oradea, Cluj și Arad.

Fără sprijin și cu o infrastuctură precară, AMEFA Arad supraviețuiește mai cu seamă din entuziasmul celor ce animă fenomenul poloului în orașul de pe Mureș.

Discutăm deschis, în direct despre singura disciplină pe echipe prezentă la Jocurile Olimpice de la Londra cu antrenorul arădenilor, Cristian Cosma.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 30.01.2016 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 31.01.2016 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

9:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara