loader
Foto

#SpuneMiCeFaci: Claudia Negruț - Klaoo | VIDEO

Claudia Negruț - Klaoo a crescut iubind arta în toate formele ei.

 

Și-a descoperit talentul pentru artele plastice la vârsta de 10 ani, când a decis să urmeze cursurile Liceului de Arte Plastice, iar mai apoi cele ale Facultății de Arhitectură a Peisajului din Timișoara. Claudiei îi place să creeze și îi place provocarea de a transforma în frumos obiectele și spațiul din jurul ei.

În același timp, muzica a existat mereu în sufletul ei, fiindu-i acompaniator și inspirație în timp ce studia arta vizuală.
.
În adolescență s-a apropiat din ce în ce mai mult de acestă artă, iar după facultate a devenit solista formației CLAR Band, pe care a înființat-o împreună cu soțul ei, chitaristul Loris Negruț. E solista trupei, dar se ocupă și de compoziție.
.
Cei doi copii, pe care familia Negruț îi are, au moștenit ambele talente, dar Claudia își dorește ca ei să își găsească propriile pasiuni pe care apoi să le urmeze.

4:00 Descoperă vestul

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Serenade după șase ani de facultate | VIDEO

Serenade după șase ani de facultate | VIDEO

publicat: vineri, 10 mai 2024

Serenadele Studențești sunt un eveniment deosebit. Urmărim un mic concert realizat de către studenții anului VI de la Facultatea de Medicină și ...

Marko Adzic: Actor de film | VIDEO

Marko Adzic: Actor de film | VIDEO

publicat: joi, 09 mai 2024

Joi, 9 mai, de la ora 14:00, la TVR Timișoara, urmărim o emisiune dedicată actorului Marko Adžić.

 

#tvrtimisoara