loader
Foto

Galerie foto

Stelele fotbalului au strălucit la TVR Timișoara

Sub titulatura ”Meciul deceniului”, Stelele Fotbalului Românesc au dat piept cu Stelele Banatului.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 17.00, pe stadionul ”Dan Păltinișanu” se vor aduna vedete ale fotbalului românesc, pentru o cauză de suflet, într-un eveniment transmis în direct de TVR Timişoara şi preluat integral duminică, 19 mai, de la ora 15.30 de TVR 3 şi luni, 20 mai, ora 10.00 la TVR HD.

Sub titulatura ”Meciul deceniului”, Stelele Fotbalului Românesc vor da piept cu Stelele Banatului, pentru a aduna bani pentru a dota cu echipament de ultima generație secția de maxilo-faciale de la Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu” din Timişoara.

Meciul Deceniului îi aduce împreună pe Duckadam, Belodedici, Andone, Lupescu, Rotariu, Marica, Stelea, Codrea, Contra într-o echipă, Țurcaș, Varga, Andreaș, Vlaicu, Popescu, Cuc, Băban, Vlătănescu, Gușatu, în cealaltă şi va fi comentat de Florin Mihoc.

Vino să admiri stelele și să fii generos: toate fondurile strânse la acest meci caritabil sunt destinate secției unde sunt operați anual aproximativ 100 de copii din regiune născuți cu buză de iepure sau gură de lup.(w500)

La acțiunea organizată de Rotary Club Timișoara Ripensis în cadrul campaniei „Dăruiește un zâmbet” intrarea este liberă, dar la faţa locului vor exista urne, în care se vor putea se pot face donații.

Vino la ultimul „bal” pe stadionul Dan Păltinișanu, sâmbătă, 18 mai, la ora 17,00 și dăruiește un zâmbet sau alătură-te campaniei din faţa televizorului, tabletei sau telefonului mobil!

Partida e în direct la TVR Timişoara de la ora 17.00, şi online pe tvrplus şi pe canalul de youtube al TVR Timişoara. Duminică de la ora 15.30 la TVR 3 şi luni, de la ora 10.00 la TVR HD, telespectatorii vor putea retrăi emoţia întâlnirii cu cei ce “ne-au dat nume” în fotbal, în anii în care prezenţa României la Campionatele mondiale devenise obişnuinţă.

(w882)

 

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara