loader
Foto

Galerie foto

Succese ale Teatrului Merlin din Timisora şi „Premiantii fara premii” de la Deva

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Merlin” din Timişoara s-a întors de curând de la HARMONY WORLD PUPPET CARNIVAL , festival care s-a desfăşurat la Bangkok.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Spectacolul “Vasilache şi Mărioara” a fost unul încununat de succes şi păpuşarii români au fost rugaţi să joace încă doua spectacole, faţă de cele programate.

După acest succes internaţional, colectivul teatrului se pregăteşte de premiera spectacolului “Motanul încălţat”.

Despre cele doua subiecte, precum şi despre planurile pentru finalul acestui an, vom discuta cu Eva Labadi, managerul instituţiei, şi cu actriţele Laura Miculescu şi Mariana Ivaşcu.

În urmă cu mai bine de un an, în centrul municipiului Deva a debutat un proiect care îşi propune să scoată în faţă valorile umane din societate. Aducerea acestora în prim plan este un gest firesc pentru o societate care se doreşte să fie la fel de firească.

Avem valori umane, avem oameni frumoşi, pricepuţi, harnici, loiali şi de calitate. Aceştia, majoritatea dintre ei, aleg să stea departe de atenţia noastră, e vremea să afle că ei nu sunt singuri, ei nu trec neobservaţi, că munca lor este remarcată, că fac bine ceea ce fac şi că noi ceilalţi apreciem eforturile lor.

Despre campania "Premianţii fără premii" vom povesti cu iniţiatorul acesteia , avocatul Dan Terteci, dar şi cu trei dintre componenţii grupului „Syncreto” cel care va performa la Gala „Premianţii fără premii”: Cătălin Tibori, Darius Davian şi Alin Radu.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, miercuri 19.11.2014 la ora 20.00 cu reluare joi 20.11.2014 la ora 11.30.

(w882)

4:00 Descoperă vestul

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara