loader
Foto

Sună alarma de incendiu la „Rialiti Şoc”

Dacă unii dintre noi spun că ar sări în flăcări pentru cineva drag, ei o fac şi pentru un necunoscut, pentru că asta este meseria lor.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pentru ei joaca cu focul este o treabă cât se poate de serioasă. Sunt pompieri, iar curajul este obligatoriu în munca lor.

Iar dacă unii dintre noi spun că ar sări în flăcări pentru cineva drag, ei o fac şi pentru un necunoscut, pentru că asta este meseria lor.

Pompierii spun că meseria lor nu este indicată pentru cei slabi de inimă. Au de-a face cu situaţii periculoase, nu ştiu niciodată la ce să se aştepte când ies pe uşă şi sunt nevoiţi să lucreze de foarte multe ori contra-cronometru.

Răsplata muncii lor vine atunci când reuşesc să împiedice un incendiu sau să salveze vieţile oamenilor.

Despre ei se spune că ar fi eroii zilelor noastre, oameni fără teamă şi cu cel mai puternic spirit civic.

Ce simt ei înainte de a ajunge la un incendiu, cât de lung e drumul în mintea lor şi la ce se gândesc înainte de a intra în flăcări, vom afla de la Andrei Boroşovici în această nou ediţie Rialiti Şoc.

Emisiunea "Rialiti Șoc" se difuzează pe TVR Timișoara luni 29.02.2016 de la ora 21.00 (cu reluare marți 1.03.2016 de la ora 12.30) iar pe TVR3 duminică 6.03.2016 de la ora 16.30 (cu reluare sâmbătă 12.03.2016 la ora 10.30). Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara