loader
Foto

Sună alarma de incendiu la „Rialiti Şoc”

Dacă unii dintre noi spun că ar sări în flăcări pentru cineva drag, ei o fac şi pentru un necunoscut, pentru că asta este meseria lor.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pentru ei joaca cu focul este o treabă cât se poate de serioasă. Sunt pompieri, iar curajul este obligatoriu în munca lor.

Iar dacă unii dintre noi spun că ar sări în flăcări pentru cineva drag, ei o fac şi pentru un necunoscut, pentru că asta este meseria lor.

Pompierii spun că meseria lor nu este indicată pentru cei slabi de inimă. Au de-a face cu situaţii periculoase, nu ştiu niciodată la ce să se aştepte când ies pe uşă şi sunt nevoiţi să lucreze de foarte multe ori contra-cronometru.

Răsplata muncii lor vine atunci când reuşesc să împiedice un incendiu sau să salveze vieţile oamenilor.

Despre ei se spune că ar fi eroii zilelor noastre, oameni fără teamă şi cu cel mai puternic spirit civic.

Ce simt ei înainte de a ajunge la un incendiu, cât de lung e drumul în mintea lor şi la ce se gândesc înainte de a intra în flăcări, vom afla de la Andrei Boroşovici în această nou ediţie Rialiti Şoc.

Emisiunea "Rialiti Șoc" se difuzează pe TVR Timișoara luni 29.02.2016 de la ora 21.00 (cu reluare marți 1.03.2016 de la ora 12.30) iar pe TVR3 duminică 6.03.2016 de la ora 16.30 (cu reluare sâmbătă 12.03.2016 la ora 10.30). Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)

3:30 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)
 
Țese la război și la 80 de ani

Țese la război și la 80 de ani

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Doda Viorica Lazăr de la Seceni are peste 80 de ani și încă mai țese la război.

Bucova: mirosul naturii, povești încă nespuse. Și Via Transilvanica

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 15:45, la TVR Timișoara, vă invităm la o ediție de primăvară la "Drumuri aproape".

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

 

#tvrtimisoara