loader
Foto

„Supernova” prezentată la REGIONAL CAFE

Vineri dimineaţa, trupa Desant îşi prezintă noul videoclip „Supernova”.

 

Veronica Mihoc
Andrei Borosovici
Diana Bogea
Regional Cafe

Până acum cei de la Desant au realizat videoclipurile “Zbor“, „Joc de Noroc“ şi „Doar o Amintire”.

“Supernova” este prima piesă de pe următorul album DESANT, pentru care cei din trupă i-au dedicat mai multă atenţie, realizând un videoclip cu efecte vizuale despre care o sa aflaţi mai multe amănunte în emisiune.

Desant este o formație de hard/heavy metal din Timișoara. Formația își are începuturile în anul 2010, fiind constituită atunci din solistul Alex Anca, chitaristul Tibi Săulescu, basistul Alin Achim (fost la Cargo), claviaturistul Vlad Toma și bateristul Mihai Dobrescu.

„Regional Cafe” dă trezirea şi în aceasta vineri cu subiecte numai bune de savurat alături de o ceaşcă de cafea, în direct la TVR3 și TVR Timișoara de la ora 8:00.


 

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara