loader
Foto

“Ţară, ţară, vrem campioane!” la "În Prelungiri"

Sute de fete din toată ţara vor să calce pe urmele campioanelor Izbaşa, Ponor, Miloşovici sau Olaru.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediție este disponibilă pe TVR+.

Toate visează să ajungă o Nadia şi să facă să se intoneze imnul României la Jocurile Olimpice sau la Campionatele Mondiale.

Caravana "Ţară, ţară, vrem campioane!" a devenit parte integrantă din proiectul de relansare a gimnasticii româneşti, o disciplină populară la noi şi prin impresionanta serie de medalii şi de campioane pe care le-a dat de-a lungul timpului.

Profesoara Mariana Tomceanu, coordonatorul lotului micuţelor gimnaste cantonate la Timişoara, vine "În prelungiri" alături de vicepreşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, multipla campioană Simona Amânar, pentru a lua pulsul aventurii spre glorie.

Cu gândul la pauza compeţională, echipele din liga secundă dau totul pentru o poziţie cât mai bună la final de sezon. ACS Poli Timişoara şi Metalul Reşiţa par a fi cele mai îndreptăţite să aspire la liga fruntaşă a fotbalului autohton.

Rezumate, analize şi comentarii vor fi în direct în prologul acestei ediţii, alături de profesorul Jackie Ionescu şi de primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, unul dintre cei mai importanţi susţinători ai actualului proiect din Valea Domanului.

Emisiunea "În prelungiri" se difuzează simultan pe TVR Timișoara și TVR3, în direct sâmbătă 22.11.2014 de la ora 17.00 şi în reluare de la 23.15.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!


 

10:00 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara