loader
Foto

Târguri, baluri... festivaluri!

Târgul V&H este, după spusele organizatorilor, adică Asociaţia” Noi ReCreăm”, cel mai hip & cool târg de vintage şi handmade făcut vreodată în Timişoara şi în partea de vest a ţării.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Haine şi accesorii vintage, obiecte decorative ce vă vor înfrumuseţa casa, cafea cu arome de departe, prăjiturele colorate, cadouri surpriză, prezentare de modă, cam asta este ceea ce are de oferit acest târg.

Asociaţia Sfera, partener şi colaborator în cadrul târgului, este o asociaţie tânără, non-guvernamentală şi non-profit, care are ca scop dezvoltarea spiritului civic prin implicarea activă şi directă a cetățenilor. Membrii asociaţiei au organizat acţiuni sociale, culturale şi educaţionale pentru toate vârstele şi categoriile sociale.

La târg va exista un stand la care se vor organiza ateliere de creaţie şi handmade şi se vor strânge donaţii în produse și bani pentru acţiunea caritabilă Numai Fapte bune la cutie”.

Despre ce se va întâmpla la acest târg, despre cum putem face o faptă bună, dar şi despre cum putem să reinventăm o ţinută, o să povestim la „Ora Regiunii”. Drept exemplificare vom vedea şi o mini prezentare de modă, semnată Mihaela Motişan.

O vorbă din bătrâni spune că „Toamna se numără bobocii”. La fel e şi cu facultăţile: toamnă de toamnă pun la grea încercare bobocii...care au ajuns până în sălile de curs.

Ce mai înseamnă un „Bal al bobocilor”, cum se desfăşoară el şi, mai ales, care sunt urmările unui titlu de Miss Boboc, vom afla de la câţiva dintre studenţii organizatori ai Balului Bobocilor de la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, din cadrul Universităţii „Politehnica” din Timişoara.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 10.11.2014 la ora 20.00 cu reluare marți 11.11.2014 la ora 11.30.

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Selfie (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara