loader
Foto

Teatru și cor de copii la "Ora Regiunii"

La "Ora Regiunii" discutăm despre corul de copii CANTANTIS (live) și premiera de la Teatrul Merlin din Timișoara.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Emoţii, concerte, concursuri, prietenii, complicitate - toate se concentrează într-un cuvânt atât de simplu, precum „COR”.

Cât despre bucuria copiilor care fac parte dintr-o astfel de formaţie muzicală, acesta este greu de explicat în cuvinte... însă este trăită din tot sufletul de copiii din corul CANTANTI.

Înfiinţarea unui cor de copii în oraş este un proiect gândit de mai multă vreme, dar care s-a concretizat în luna februarie a acestui an.

Despre proiectele şi concertele acestui ne vorbesc doamna Maria Gyuriş, cea care are o experienţă de 25 de ani în unirea glasurilor de copii în una şi aceeaşi voce și Camelia Mingason –preşedinte al Asociaţiei Culturale Kratima Timişoara. Copiii din corul CANTANTIS vor fi alături de noi şi îi vom asculta cântând.

Spectacolul „Popa cel drăgăstos” al Teatrul Merlin din Timişoara, care va avea premiera în 21 iunie 2014, de la ora 11, se adresează de acestă dată publicului aflat la vârsta adolescenţei.

Spectacolul semnat de regizorul Ion - Ardeal Ieremia, cel care a realizat şi scenariul piesei, are la bază snoavele populare româneşti şi este deci un spectacol în care sunt ironizate defectele şi viciile omeneşti. Scenografia este semnată de Mihai Vălu.

Invitați în studio sunt Ion Ardeal Ieremia– regizor și  Eva Labadi– manager Teatrul Merlin Timişoara.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara joi 19.06.2014 la ora 20.30 (cu reluare vineri 20.06.2014 la ora 11.30).

 

 

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara