loader
Foto

Test de cehă pentru Goldiş ICIM Arad la TVR Timişoara şi TVR 3

Miercuri, 4 februarie, de la 18.15 în Sala Sporturilor Victoria a venit liderul de circumstanţă al Ligii, Valosun Brno, având o partidă disputată în plus faţă de arădence.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Meciul este disponibil online pe TVR+

Vicecampioana României şi dubla învingătoare în Liga Europei Centrale, BC Goldiş ICIM Arad dispută în februarie ultimele trei confruntări ale grupei pe teren propriu în faţa unor echipe din Cehia, Valosun Brno şi SBS Ostrava.

Miercuri, 4 februarie, de la 18.15,  în Sala Sporturilor Victoria a venit liderul de circumstanţă al grupei, Valosun Brno, aceasta având o partidă disputată în plus faţă de arădence.

De altfel, echipele din România domină categoric faza grupelor din actulala ediţie, pe de parte Aradul are un parcurs fără paşi greşiţi iar în cealaltă grupă Alba Iulia ocupă confortabil fotoliul de lider.

În drumul spre Final Four-ul CEWL, BC Goldiş ICIM Arad- Valosun Brno a fost în direct şi în exclusivitate, miercuri, 4 februarie, ora 18.15 la TVR Timişoara şi TVR 3.

 

9:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara