Timișoara festivalieră: FEST-FDR și Music Travel Folk Festival
miercuri, 03 iunie 2015
La finalul primei săptămâni a lunii iunie, FEST-FDR (Festivalul European al Spectacolului Timișoara – Festival al Dramaturgiei Românești) revine în forță.

După ce luna aprilie a fost dedicată dramaturgiei românești și Artei de a îmbătrâni, Teatrul Național Timișoara, organizatorului evenimentului, cu susținerea Primăriei Municipiului și a Consiliului Local Timișoara, lansează cea de-a doua etapă – FEST, programată între 7 și 13 iunie.

Pentru că teatru înseamnă spectacol, FEST reia și anul acesta secțiunea Outdoor. În afara performace-urilor din exterior, care îmbină artele spectacolului, şi în acestă a doua parte a festivalului vom putea vedea spectacole în Sala Mare şi Sala 2 a teatrului, precum şi one-man show-uri.

Nu vor lipsi, nici de acestă dată, lansările de carte și alte evenimente conexe. Despre toate acestea vom discuta cu Ada Lupu Hausvater, directorul Teatrului Naţional Timişoara.

(w640)

Music Travel Folk Festival Timişoara este la prima ediţie. Organizatorii promit ca în 4, 5 şi 6 iunie 2015, veţi asculta cel mai cool mix de Folk-Indie-Pop-Rock , într-un loc cum nu se poate mai potrivit: La Capiţe.

Şi cu nume ca Ilie Stepan cu Horea Crişovan, Mircea Baniciu, Emeric Imre , Magda Puskas, Ducu Bertzi, Marius Baţu (Poesis), The Amsterdams, Les Elephants Bizarres, Robin and the Backstabbers, Grimus, Rezident Ex şi încă multi mulţi alţii, e greu să nu îi credem pe cuvânt.

Povestim despre lansarea cărţii „Istoria unui vis”-O istorie subiectivă a Cenaclului Flacăra, cu Vali Şerban, autorul acesteia, dar discutăm şi despre noutăţile survenite în trupa Rezident-Ex. Fireşte, vom afla cum, şi mai ales de ce, a luat fiinţă acest festival, de la Adrian Creţu, organizatorul Music Travel Folk Festival.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 3.06.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 4.06.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w640)


 • 21:33
  x5 minute de istorie
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte