loader
Foto

Galerie foto

Timişoara cea Muzicală

Festivalul Internaţional „Timişoara Muzicală” are loc în perioada 1 aprilie – 13 mai.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Unul dintre evenimentele importante de pe agendă se desfăşoară mâine seară pe scena Sălii Capitol a Filarmonicii Banatul.

„Emoţie şi Întrupare”, astfel este intitulată întâlnirea dintre muzică şi sculptură. Lucrările Lindei Saskia Menczel şi dudukul lui Cosmin Rafael Bălean îi vor prilejui actorului şi regizorului Florin Kevorkian ocazia de a Întrupa în cuvinte, atât cât este omeneşte posibil, Emoţia sufletului armean.

Fiindcă prelucrări din folclorul armean vor răsuna miercuri, începând cu ora 19, pe scena Filarmonicii Banatul. Amănunte aflăm dinspre cei trei protagonişti pe care tocmai i-am numit.

Dara Project performează live în emisiunea „Ora regiunii”. Proiectul timişorean care a luat naştere în anul 2013 se dezvoltă şi e important ca domniile voastre să aflaţi în ce fel.

Inia Dinia şi Fulmineos, dincolo de faptul că vor cânta, ne vor şi povesti. Despre Chemarea care i-a aşezat laolaltă şi despre ce înseamnă, pentru ei, Dara Project.

Conferinţa de Primăvară a Districtului 95 este cel mai important eveniment al anului pentru organizaţia Toastmasters România. La Timişoara se vor reuni 300 de participanţi din întreaga Europă.

Sunt prezenţi cu detalii, în direct, Călin Gîlea, directorul Diviziei H România dimpreună cu Alina Niţă, PR al evenimentului.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 12.04.2016 la ora 20.00, cu reluare miercuri 13.04.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

14:30 Cult@art

15:30 Minorităţi

 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara