loader
Foto

Galerie foto

Timişoara de acum şi de altădată la "Ora Regiunii"

Timişoara sărbatoreşte astăzi 96 de ani de când unităţile Armatei Române, sub comanda colonelului Economu, şi-au făcut intrarea solemnă în oraş.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Au fost momente înălţătoare, care au marcat zbuciumata istorie a Timişoarei.

Despre Timişoara, unul dintre cele mai frumoase oraşe din vestul ţării, o bijuterie imperială, „mica Vienă”, locul din care a plecat scânteia Revoluţiei din 1989, un oraş supranumit „oraşul florilor” datorită multitudinii de flori şi parcuri, vom povesti la „Ora regiunii”.

Alexandra Irimia, ghid la Timişoara Tour Guide şi Ilie Sîrbu, de la Asociaţia „Salvaţi Patrimoniul Timişoarei” ne vor spune cum a fost Timișoara de altădată şi cum e ea percepută de către cei care o vizitează.

Timişoara este un oraş în care muzica e la ea acasă şi care a dat României mulţi muzicieni de renume.

Astăzi veţi face cunoştinţă cu Izabela Toth o tănară solistă de muzică uşoară care are deja multe premii în palmares. Ea va performa live în studioul TVR Timişoara. Alaturi îi va sta doamna Viorica Oprea, profesoara ei de canto.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 3.08.2015 la ora 20.00, cu reluare marți 4.08.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)

3:30 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara