loader
Foto

Timişoara de pe clapele lui Teo Milea

Pianistul-compozitor timişorean înregistrează, în această perioadă, albumul „Open Minds”.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Fiecare piesă în parte se vrea a fi un omagiu adus Timişoarei şi publicului ei. Un public pe care Teo Milea îl respectă enorm şi despre care spune, ori de câte ori are ocazia, că a contribuit esenţial la creşterea lui ca artist.

Teo Milea povesteşte, printre note, despre o Timişoară pe care, foarte curând, o va părăsi, dar căreia îi va purta veşnică Iubire. Pianistul este prezent în direct, astă-seară, alături de pictorul Lucian Ţidorescu, acela care se ocupă, vizual, de albumul „Open Minds”.

Administrația Fondului Cultural Național (A.F.C.N.), instituție publică subordonată Ministerului Culturii, oferă în fiecare an finanțări nerambursabile instițutiilor publice, organizațiilor neguvernamentale și persoanelor juridice de drept privat care desfășoară activități culturale.

Sunt sprijinite proiecte provenite din arii tematice precum activități muzeale, teatru, dans, muzică, patrimoniu cultural național, patrimoniu imaterial, formare profesională în domeniul culturii - inclusiv management cultural și educație culturală.

Despre fondurile din această sesiune, precum şi despre domeniile vizate, discutăm, în direct, cu preşedintele A.F.C.N., Sorin Vlad Predescu.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, joi 30.07.2015 la ora 20.00, cu reluare vineri 31.07.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

23:30 Arhiva TVR Timișoara

0:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara