loader
Foto

Galerie foto

Timişoara Frumoasă – Tabăra de Pastel Urban

11 artişti, plasticieni şi arhitecţi, şi-au luat şevaletele şi au purces, la final de octombrie, pe străzile unei Timişoare ploioase şi răvăşite. Rezultatul îl vom descoperi mâine seară, la vernisaj.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Expoziţia Tabere Pastel Urban, ediţia a VII-a se află, de mâine, pe simeze. Galeria Popa’s din Piaţa Unirii găzduieşte începând de mâine, 19 decembrie, ora 19, lucrările care au fost realizate în cadrul taberei organizată de către Fundaţia Rubin din Timişoara.

Pastel Urban este un concept devenit reper pentru oraş şi însumează o colecţie unică de imagini ale Timişoarei. 11 artişti, plasticieni şi arhitecţi, şi-au luat şevaletele şi au purces, la final de octombrie, pe străzile unei Timişoare ploioase şi răvăşite. Rezultatul îl vom descoperi mâine seară, la vernisaj.

În 22 decembrie, pe scena Operei Naţionale Române din Timişoara va avea loc o premieră absolută: spectacolul „My Fair Lady”, având în distribuţie exclusiv studenţi ai Facultăţii de Muzică şi Teatru şi elevi ai Colegiului Naţional de Artă Ion Vidu.

Orchestra este condusă de către maestrul Peter Oschanitzky, regia e semnată de Claudiu Dogaru, pregătirea muzicală îi aparţine Marianei Şarba, iar coregrafia – Mădălinei Ghiţescu.

Primim amănunte, în direct, de la Peter Oschanitzky, Mădălina Ghiţescu şi Violeta Zonte, decan al Facultăţii de Muzică şi Teatru din cadrul UVT.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, joi 18.12.2014 la ora 20.00, cu reluare vineri 19.12.2014 la ora 11.30.

(w882)

1:00 Baschet (R)

(Reluare)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara