loader
Foto

Galerie foto

Timişoara în faţa „dublei” cu Dinamo

Rivalitatea de altă-dată dintre Timişoara şi Dinamo Bucureşti îşi consumă primul episod sâmbătă dimineaţa la rugby pe arena „Gheorghe Răşcanu”.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Fără piesele de bază, plecate la echipa naţională, în vederea pregătirii pentru Cupa Mondială, trupa lui Grainger Heikell vrea să îşi continue parcursul fără greşeală în Cupa Regelui, în faţa alb-roşilor pe care i-a învins şi în partida-tur.

Rivalitatea va fi preluată luni de fotbaliştii de la Poli, în deplasarea ce contează pentru etapa a patra a ligii întâi. În studioul  TVR Timişoara vin Florin Bătrânu, fostul internaţional şi în acelaşi timp timişoreanul care a înscris cele mai multe goluti pentru Dinamo şi Eduard Pap, tânărul portar al Timişoarei ce şi-a consemnat debutul în liga întâi într-un meci împotriva „câinilor”.

Partea rugbistică a emisiunii îi va aduce în studiou pe fostul internaţional Vasile Rus şi pe vicepreşedintele RCM Timişoara Saracens, Duşan Filipaş.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 1.08.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 2.08.2015 de la 1.45.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara . Înregistrarea emisiunii (dacă este disponibilă) poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

23:30 Arhiva TVR Timișoara

0:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara