loader
Foto

Timişoara în paşi de dans!

De câteva zile, Timişoara dansează, pentru că Festivalul Internaţional de Dans, ajuns la cea de-a doua ediţie, este în plină desfăşurare. Despre eveniment aflăm detalii din emisiunea Ora regiunii.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

UPDATE: Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Balul Vienez din Mica Vienă este o tradiție readusă în viața culturală și economică a Timișoarei. Balul este un eveniment caritabil ce are scopul de a crea valori, atitudini, contexte sociale și de a uni elitele acestui oraș.

Rolul Balului Vienez de la Timişoara este de a reînvia valorile unei epoci apuse, şi de a așeza în făgașul lor natural, valorile societății românești și de a le integra în cultura europeană.

Anul acesta, la cea de-a treia ediţie, s-au înscris deja peste 200 de tineri, care vor să fie parte din acest eveniment de ţinută al “Micii Viene” şi să valseze în seara de 5 decembrie 2014, la îndemnul “Alles Walzer!”.

Amănunte despre nouţăţile cu care vine acestă ediţie şi despre invitaţi, vom afla de la avocata Ioana Haţegan, organizatorul acestui eveniment.

De câteva zile Timişoara dansează, pentru că Festivalul Internaţional de Dans, ajuns la cea de-a doua ediţie, este în plină desfăşurare. Cel mai mare şi amplu eveniment de gen din oraşului nostru şi din partea de vest a ţării se reinventează pentru toţi iubitorii dansului.

Organizatorii au lărgit paleta dansurilor abordate: tango argentinian, dans contemporan, dans de societate, breakdance, dans caraibian, dans sportiv. Toate se vor se vor împleti armonios timp de zece zile în seminarii, concerte, spectacole, flashmob-uri, concursuri şi petreceri dansante.

Pentru a dezvălui o parte din surprizele acestui festival ne vor fi alături Diana si Raul Avram, de la Clubul de Dans Magnum Team.

Emisiunea Ora regiunii se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 luni 13.10.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara marți 14.10.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00).

16:00 Cântecul de acasă

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara