Timişoara se pregăteşte de sărbători
joi, 03 decembrie 2015
Copiii de la Voces Castelli au lansat de curând un CD intitulat „Cântece de Crăciun”, un disc pe care cantă împreună cu Incanto Quartetto şi cu solişti ai Operei Naţionale Române din Timişoara.

Corul de copii Voces Castelli, este primul cor de copii din România ultimilor decenii care a abordat repertoriul medieval.

Copiii pregătiţi în cadrul activităţii de pedagogie muzeală de către Corina Cranciova, interpretează partiturile originale scrise de Pucini şi Bizet din operele Turandot şi Carmen, în spectacole jucate la Opera Naţională de Stat din Timişoara, însă repertoriul lor este mult mai larg.

Copiii de la Voces Castelli au lansat de curând un CD intitulat „Cântece de Crăciun” , un disc pe care cantă împreună cu Incanto Quartetto şi cu solişti ai Operei Naţionale Române din Timişoara.

Vom povesti despre spectacolele lor cu Corina Cranciova, precum şi cu muzicienii Nada Petrov şi Ovidiu Rusu de la Incanto Quartetto. Îi vom asculta şi cântând împreuna cu mezzosoprana Gabriela Varvari şi cu Incanto Quartetto.

Roxana Sarafolean este fashion blogger. Pe blogul ei, fashioniac.com, şi-a propus să scrie despre Timişoara, despre oamenii frumoşi din Timişoara, despre evenimente interesante şi nu în ultimul rând despre modă.

O altă pasiune a Roxanei este fotografia. Ce înseamnă să scrii pe blog despre ceea ce iubeşti, vom afla chiar de la ea.

TVR Timişoara vă invită vineri, 4 decembrie, de la ora 17.00, la un spectacol extraordinar în care vor evolua ansambluri ale minorităţilor din Banat, Ansamblul „Timişul” cu soliştii săi şi legendara trupă COMPACT.

Despre acest eveniment ne vor da amănunte chiar cei care îl prezintă, Doriana Talpeş şi Florin Mihoc.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, joi 3.12.2015 la ora 20.00, cu reluare vineri 4.12.2015 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w640)


 • 21:47
  x5 minute de istorie
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte