loader
Foto

Timofte a dat cărțile pe față la TVR Timişoara

Fostul director sportiv de la ACS Poli, Ion Timofte, a dezvăluit la emisiunea „În prelungiri” de la TVR Timişoara motivele plecării sale de la club.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara
Telejurnal Regional TVR Timișoara

Acestea au fost în număr de trei:

- salariul pe care îl avea (4600 de lei) considerat neconform cu responsabilităţile deţinute la club;

- excesiva birocraţie existentă în cadrul grupării şi nu în ultimul rând,

- conflictul deschis cu preşedintele Liviu Anton.

Acesta din urmă a venit în club la solicitarea lui Tim dar relaţia dintre cei doi s-a deteriorat la scurt timp. „Anton mi-a reproşat ca fac şmenuri în club, că îmi iau comisioane de la impresari. Eu nu am venit în club să merg la puşcărie”, a precizat Timofte.

Fostul director sportiv de la Poli a mai spus că nu a fost dorit de la început de preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, cu care a avut un conflict deschis. „Faptul că întreg fotbalul timişorean se învârtea în jurul unui singur om, Valentin Velcea, e un lucru care nu face bine", a declarat Tim.

La capitolul rănilor rămase deschise, fostul internaţional susţine că din momentul în care şi-a înregistrat demisia, atât la CJT cât şi la Primăria Timişoara, primarul Nicolae Robu nu l-a întrebat niciodată despre motivele despărţirii iar preşedintele Titu Bojin i-a acceptat-o pe loc.

Deşi prezent în tribună la ultima partidă de pe teren prorpiu din liga a doua, cu CS Mioveni. Timofte nu a fost chemat la banchetul de final, aflând despre eveniment de la nişte spectatori.

Tim nu a exclus revenirea la Poli şi a precizat că dacă ar mai lucra în club, ar „face curăţenie”, mulţi angajaţi în diverse sectoare de la gruparea bănăţeană fiind în plus şi neprofesionişti.

Emisiunea "În Prelungiri" a fost transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 13.06.2015 de la ora 17.00 și este redifuzată pe ambele canale duminică 14.06.2015 de la 1.45.

Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro//editie-in-prelungiri-343279

7:00 Satul meu (R)

(Reluare)

7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)
 

Duminica - 17 marie, ora de la ora 16:00 și 22:00, pe TVR Timișoara, a fost difuzată o ediție specială "Cântec și Poveste".

Felicia Stoian v-a invitat  la o nouă ediție live "Cântecul  de acasă" vineri, 15 martie, de la ora 16:00.

Trufandale de primăvară | VIDEO

Trufandale de primăvară | VIDEO

publicat: joi, 14 martie 2024

Primavara a sosit, chiar dacă vremea pare să fie destul de indecisă, iar tarabele din piețe s-au umplut de trufandale. Salată verde, spanac, ...

 

#tvrtimisoara