loader
Foto

Galerie foto

Tinere de succes la "Ora Regiunii"

Erika Kempf este fizioterapeut şi medic şi şi-a început activitatea în hipoterapie acum doi ani. În Italia, la Milano, s-a specializat în „Metoda de reabilitare globală cu ajutorul calului”.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Întoarsă în ţară a căutat un loc şi mai ales un cal cu care să poată să pună în practică cele învăţate. Astfel a început colaborarea cu herghelia Izvin, unde a lucrat până nu demult.

În 2013 a fost cofondatorul Asociatiei HorsEmotion, care are două domenii principale de activitate: hipoterapia şi dresajul natural.

Asociaţia urmează să deschidă propriul centru la Ianova. Acesta va fi singurul centru care îmbină aceste doua arii în domeniul ecvestru din toată ţara. De altfel este singurul centru de hipoterapie din vestul ţarii şi singurul din toata ţara care dispune de un manej închis unde se poate lucra independent de condiţiile meteorologice.

Andreea Ilie are 29 ani şi este artist liric la Filarmonica “Banatul” din Timişoara. Este mezzosoprana de pop opera. A cântat alături de cei de la Holograf în concertul pe care trupa l-a susţinut la Timişoara, piesa "Nu mai e timp ", interpretata iniţial de soprana Angela Gheorghiu.

Andreea are şi un videolip al piesei “ Nella fantasia”, o piesa pop opera, un crossover, compus de celebrul compozitor italian Ennio Morricone pentru filmul "Oboiul lui Gabriel". Recent a lansat o piesă de dragoste care se numeşte "Se si perde un amore", compusă de englezul William Joseph.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 17.11.2014 la ora 20.00 cu reluare marți 18.11.2014 la ora 11.30.

(w882)

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)

20:30 Drumuri aproape

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara