loader
Foto

Riscuri și soluții pentru #TM2021 | VIDEO

După o serie de scandaluri și demisii, un nou pericol paşte Asociaţia TM 2021, pierderea premiului simbolic Melina Mercouri.

 

Timișoara 2023, Capitală Europeană a Culturii

Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată în istoria Europei, însă Alin Nica, membru al juriului care desemnează şi monitorizează Capitalele Europene ale Culturii avertizează că se poate întâmpla în cazul României.

Săptamâna trecută Primăria şi-a restras sprijinul din asociaţie, iar edilul şef a anunţat că municipalitatea preia proiectul.

Criticiile din spaţiul public din ultima perioadă aruncă şi mai mult proiectul în derizoriu. Timişoreanul Ioan Holender, fostul director al operei de stat din Viena şi-a declarat public dezamăgirea printr-o scrisoare deschisă.

#StiriTVRTimisoara

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)

20:30 Europa 360

 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara