loader
Foto

Galerie foto

„TOPUL MĂRŢIŞORULUI” – Timişoara 2015

Festivalul – Concurs TOPUL MĂRŢIŞORULUI de la Timişoara s-a bucurat de un real succes.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediție disponibilă online pe TVR+.

Urmărim Gala Laureaţilor Festivalulului Concurs „Topul Mărţişorului”- Timişoara 2015 şi de asemenea recitalurile susţinute de invitaţii Ansamblului Profesionist BANATUL din Timişoara: Petrică Miulescu Irimică,  Zorica Savu şi Cristian Pomohaci.

Orchestra dirijată de profesorul Sebastian Roşca ne propune şi o suită deosebită intitulată „Rapsodie Bănătană”, orchestraţia fiind semnată de renumitul compozitor, dirijor şi folclorist Constantin Arvinte.

Dansatorii Ansamblului Banatul şi cei ai formaţiei Junii Banatului ne vor purta în paşi de dans prin Banatul de munte, suitele de jocuri fiind semnate de Brînduşa şi Nicolae Stanescu alături de Floare şi Grigore Munteanu.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 19.03.2015 de la ora 20.00, iar pe TVR Timişoara duminică 22.03.2015 de la ora 19.00.

(w882)

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara