loader
Foto

Galerie foto

Trupa MERE lansează videoclipul piesei „Niciodată”

Cum a spus un mare clasic în viaţă: "Niciodată să nu spui niciodată...", decât atunci când cânţi refrenul piesei pe care trupa Mere o lansează pe 13 februarie, pe scena Casei Tineretului din Timişoara.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

MERE vor cânta despre schimbare şi lipsa ei, despre deciziile pe care le luăm sau nu putem să le luăm şi despre acele lucruri mai puternice decât mintea care ne ţin împreună orice ar fi.

Cu băieţii din trupă povestim despre concert, dar şi despre noul lor videoclip, dar îi şi punem şi la treabă, adică , la cântat!

Fărşangul cuprinde perioada dintre Bobotează şi „Miercurea Cenuşii“, zi ce marchează începutul Postului Paştelui la creştinii catolici şi este ultima "distractie" înainte de intrarea în post. În perioada de Fărşang, întreaga comunitate, de la mic la mare, poate să petreacă după bunul plac.

Tinerii organizează balurile mascate, fetele şi femeile se adună în şezători, dînd prilej de farse şi veselie. Chiar şi cei mici au carnavalul lor.

În comuna Varias anul acesta Fărşangul s-a organizat pentru a doua oară. Copiii din ansamblul de dansuri germane "Warjascher Spatzen", împreuna cu părinţii şi bunicii lor au participat la acest carnaval. Invitaţi au fost cei din ansamblurile de dansuri din : Deta, Biled, Sânnicolau Mare şi de la Liceul “Nikolaus Lenau”din Timişoara.

Despre cum s-a petrecut de Fărşang la Variş povestim cu Hansi Muller şi Monica Lazea coordonatori ai Warjascher Spatzen şi cu Andrei Stanciu , membru al acestui ansamblu.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 10.02.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 11.02.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

4:00 Descoperă vestul

7:00 Harta secretă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara