loader
Foto

Galerie foto

Trupa SONATIC lansează videoclipul piesei „Sunt”

Trupa SONATIC lansează videoclipul piesei „Sunt”, cea care dă titlul celui mai recent album, printr-un concert care va avea loc vineri, 19 februarie, de la ora 22, în clubul timişorean Daos.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Baieţii din SONATIC vin la „Ora regiunii” să ne povesteaască din aventurile pe care le-au avut la filmarea acestui clip. Pentru filmare ei au ales locuri atipice unde să fie cât mai aproape de oameni şi totul a fost foarte spontan.

Printre momentele inedite ale filmarii se numără un featuring cu om care strângea bani cântand la saxofon şi o neaşteptată întâlnire cu Poliţia locală.

(w500)

Amănuntele picante le vom afla chiar de la Bogdan Racz (voce), Mihai Berdeiu (chitară electrică), Radu Racz (chitară bass) şi Sorin Ghiniţă (tobe).

Mynah reprezintă un proiect videografic de dans, al Cristinei Siminiceanu, dansator din Timişoara. Totul a început în luna decembrie a anului 2013 din dorinţa de a dansa şi de a crea poveşti unice care să fie împărtăşite cu toată lumea.

Proiecul videografic constă în colaborări cu dansatori, unde se vor experimenta mişcări, emoţii, poveşti, iar acestea vor fi cuprinse într-o serie de episoade. Fiecare episod are un concept bine definit, iar pentru ca acesta să prindă contur vizual Mynah colaborează cu videografi, fotografi, designeri, MUA, hairtstylişti.

Proiectul şi-a făcut debutul, public, pe 2 februarie 2014, când au început pregătirile pentru primul episod al proiectului.

„Mynah reprezintă ceea ce consider eu că este cu adevărat dansul: libertate deplină, o mare de emoţii, poveştii unice, toate acestea fiind redate prin intermediul mişcărilor (dansului).“ spune Cristina Siminiceanu, cea cu care vom şi povesti în direct despre acest proiect.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 17.02.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 18.02.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

4:00 Descoperă vestul

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara