loader
Foto

TVR Timişoara te priveşte!

Cu această emisiune debutează campania "TVR Timişoara te priveşte!"

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

La "Ediţia de Vest" vorbim despre rolul şi importanţa televiziunii publice regionale în contextul în care la nivel naţional se discută despre intrarea în insolvenţă a SRTv.

Care este publicul televiziunii regionale? Ce ar trebui să facă pentru a se apropia de telespectatori şi unde îşi mai găseşte locul în era internetului?

Aşteptăm pe pagina noastră www.facebook.com/TVRTimisoara opinii referitoare la menirea televiziunii publice regionale.

Invitați în studio sunt Florin Iepan (regizor), Radu Nicosevici (preşedinte Academia de Advocacy) și Florin Mihoc (coordonator cu atribuţii de producător general TVR Timişoara).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 7.03.2016, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 8.03.2016 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


 

 

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara