loader
Foto

Un pas înainte către titlul de Capitală Culturală Europeană 2021

Timişoara este pe lista scurtă a oraşelor care au intrat în cursa pentru titlul de capitală culturală europeană în 2021.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Timişoara este pe lista scurtă a oraşelor care au intrat în cursa pentru titlul de capitală culturală 2021. Celelalte oraşe sunt Bucureşti, Cluj şi Baia Mare.

Cât de aproape suntem de obţinerea acestui titlu şi ce mai trebuie să facem pentru ca să ajungem acolo încercăm să aflăm în Ediţia de vest de astăzi.

Invitați în studio sunt Simona Neumann (director executiv Asociaţia Timişoara Capitală Culturală), Brînduşa Armanca (jurnalist Revista 22) și Ovidiu Şandor (preşedinte Asociaţia Timişoara Art Encounters).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 14.12.2015, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 15.12.2015 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara