loader
Foto

UVT Agroland Timișoara, a patra echipă din voleiul feminin retrasă din campionat!

Președintele şi finanţatorul fostei primdivizionare Agroland UVT Timişoara, Horia Cardoș, a vorbit la emisiunea În prelungiri de la TVR Timişoara despre decizia de a retrage echipa din campionat.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Președintele şi finanţatorul fostei primdivizionare Agroland UVT Timişoara, Horia Cardoș, a vorbit la emisiunea În prelungiri de la TVR Timişoara despre decizia de a retrage echipa din campionat, la finalul turului din sezonul regular al Diviziei A1 de volei feminin.

După aproape cinci ani în care UVT Agroland a obținut cele mai mari performanțe la nivel de club, în voleiul timișorean, Horia Cardoș susţine că a decis să se îndepărteze de acest fenomen, din cauza atitudinii ostile a conducătorilor Federației Române de Volei față de clubul de pe Bega.

UVT Agroland Timişoara a devenit astfel a patra echipă din voleiul feminin care s-a retras din campionat!

După ce CSU Oradea şi Medicina Tg. Mureş au făcut acest pas încă înainte de începerea sezonului, invocând motive financiare, Penicilina Iaşi a fost exclusă de FR Volei pentru că nu s-a prezentat la un meci în Cupa României, la Galaţi.

De asemenea, Cardoș a criticat din nou modul în care este condus voleiul românesc.

 

15:30 Întâlniri esențiale

16:00 Caravana TVR 3

 
România la Olimpiadă: Ținute create de Olah Gyarfas, absolvent FAD Timișoara | VIDEO

Uniformele oficiale ale lotului olimpic român au create și realizate în România. Designerul vestimentar este un absolvent al Facultății de Arte ...

Phoenix: Concert aniversar în Parcul Rozelor (2010) | VIDEO

Joi, 25 iulie, de la ora 17:15, la TVR Timișoara, ne reamintim de concertul aniversar Phoenix, care s-a ținut în 2010 în Parcul Rozelor.

Cinecluburile: alternativă la filmul comercial vs. instrument de propagandă

Marți, 23 iulie, de la ora 18.30, la TVR Timișoara, vă invităm la "Istorii Ascunse", cu Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara