loader
Foto

UVT Agroland Timișoara, a patra echipă din voleiul feminin retrasă din campionat!

Președintele şi finanţatorul fostei primdivizionare Agroland UVT Timişoara, Horia Cardoș, a vorbit la emisiunea În prelungiri de la TVR Timişoara despre decizia de a retrage echipa din campionat.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Președintele şi finanţatorul fostei primdivizionare Agroland UVT Timişoara, Horia Cardoș, a vorbit la emisiunea În prelungiri de la TVR Timişoara despre decizia de a retrage echipa din campionat, la finalul turului din sezonul regular al Diviziei A1 de volei feminin.

După aproape cinci ani în care UVT Agroland a obținut cele mai mari performanțe la nivel de club, în voleiul timișorean, Horia Cardoș susţine că a decis să se îndepărteze de acest fenomen, din cauza atitudinii ostile a conducătorilor Federației Române de Volei față de clubul de pe Bega.

UVT Agroland Timişoara a devenit astfel a patra echipă din voleiul feminin care s-a retras din campionat!

După ce CSU Oradea şi Medicina Tg. Mureş au făcut acest pas încă înainte de începerea sezonului, invocând motive financiare, Penicilina Iaşi a fost exclusă de FR Volei pentru că nu s-a prezentat la un meci în Cupa României, la Galaţi.

De asemenea, Cardoș a criticat din nou modul în care este condus voleiul românesc.

 

11:00 Sarea în bucate (R)

(Reluare)

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara