Valoare şi atitudine socială la „ORA REGIUNII”
miercuri, 13 noiembrie 2013
Ediția din această săptămână ne ține la curent cu pregătirile pentru Balul Vienez de la Timişoara, concertul „ Nostalgii Armenești” susținut de TRIO SONUS la Filarmonica ”Banatul” Timisoara și lansarea videoclipului trupei Desant la piesa „Doar o amintire”.  

Balul Vienez din Mica Vienă este un eveniment caritabil care are ca scop crearea de valori, atitudini, contexte sociale şi de a uni elitele acestui oraş. Un eveniment ce are rolul de a reînvia valorile unei epoci apuse, ce a avut un rol marcant în cultura acestei părti de ţară, de a aşeza în făgaşul lor natural valorile societăţii româneşti şi a le integra în cultura europeană.

Organizatorii doresc ca acest eveniment să devină o tradiţie în viaţa Timişoarei, să evidenţieze mediul de afaceri reunit în zona Banatului, să devină principala punte de legătură între reprezentanții de marcă ai societății româneşti şi reprezentanţii mediului de afaceri străin care activează în zonă şi să constituie, de ce nu, o ocazie pentru invitații de onoare din străinătate, de a descoperi Banatul cu ce are el mai demn de oferit. Invitați: Ioana Haţegan –preşedinte Fundaţia Balul Vienez de la Timişoara, Ada Gabor - reprezentant United Way Timisoara.

Vineri 15 Noiembrie 2013 la ora 19:00, în Sala Capitol a Filarmonicii "Banatul" din Timisoara, va avea loc concertul intitulat „Nostalgii Armenesti” . Vor cânta soliştii : Laura Roman – vioară , Cosmin Rafael Bălean - duduc, tav-shvi, Doru Roman - marimba, percuţie. În program lucrări de V. Komitas, H. Avetisian, G. Şahen, L. Minassian şi lucrări tradiţionale armeneşti. Invitați în emisune sunt Cosmin Rafael Bălean și Doru Roman

La finalul ediției Alin Achim și Mihai Dobrescu de la trupa Desant ne invită la premiera la televiziune a videoclipului piesei „Doar o amintire” – Desant.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara joi 14.11 la ora 20.30 (cu reluare vineri 15.11 la ora 11.30).

(w640)

 

 

 

 

 


 • 21:51
  x5 minute de istorie
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte