loader
Foto

Video experimental de Gheorghe Șfaițer la "Ceasul Artelor"

Cuvinte și imagini...sau despre o combinație care, dacă e realizată desăvârșit, apropie Arta de Perfecțiune.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ceasul Artelor

Mircea Pora, scriitorul Mircea Pora, a avut, vreme bună, și calitatea de urmărit. Ne vom petrece jumătate de ceas dimpreună cu dascălul de istorie care, la o teză a clasei a opta, le-a cerut elevilor să descrie o după-amiază de duminică a lui... Ștefan cel Mare.

Vineri va avea loc, la Galeria Jecza din Timișoara, un dublu eveniment, semnat Gheorghe Șfaițer: vernisajul expoziției de artă video „Interior fluid” și lansarea cărții „Becul peticit, explorări teoretice și practice în artele vizual-cinetice”. Curator va fi Andrei Jecza, tânărul școlit la Londra într-ale managementului cultural, despre care avem credința cum că va avea multe de spus în spațiul Artelor.

Emisiunea “Ceasul Artelor” este difuzată pe TVR Timişoara marți 11.02.2014, la ora 20:30, cu reluare miercuri 12.02.2014 la ora 11.30.

22:00 Forum economic (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara