loader
Foto

„Voluntar Timişoara 2021” și pictură la Gărâna la "Ora de Vară"

Elisabeth Ochsenfeld la "Ora de Vară": de la „Arthouse Wolfsberg Gărâna”, la Galeriile Triade şi Pygmalion din Timişoara.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora de Vară

S-a încheiat, de curând, cea de-a 5-a ediţie a unei tabere aşteptată de către artişti şi public, deopotrivă; aceea găzduită de către Elisabeth Ochsenfeld într-o Gărână a... jazzului.

Au fost invitaţi, în rezidenţă, plasticieni din ţară şi din străinătate, iar muzicienii au completat, fericit, ansamblul ploilor...artistice. Sau pe acela al Artei preamărită printre ploi... cum numai la Gărâna sunt de văzut/ simţit.

Lucrările artiştilor prezenţi în tabără vor fi expuse la Galeria Triade din Timişoara, iar Galeria Pygmalion va găzdui o expoziţie personală semnată Elisabeth Ochsenfeld.

Vă veţi întâlni, pe simeze, cu bătăile inimii dealurilor Gărânei, cărora Lili le conferă, prin arta ei, o eternitate „în plus”. Sunt prezenţi, în direct, Elisabeth Ochsenfeld însoţită de către jurnalistul Veronica Kirchner şi criticul de artă Mihai Plămădeală.

La finele lunii trecute, Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021 a lansat un nou program: „Voluntar Timişoara 2021”.

Iniţiativa este urmarea firească a creşterii semnificative a numărului de voluntari activi în cadrul asociaţiei. Amănunte despre subiect aflăm dinspre Simona Neumann, director executiv al Asociaţiei „Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021”.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 marți 15.07.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara miercuri 16.07.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00). De asemenea este disponibilă online pe TVR+

15:30 Minorităţi în limba maghiară

16:00 Forum economic

- direct
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara