loader
Foto

Galerie foto

Vrăjitorul din Oz şi alte poveşti de covor roşu

Teatrul pentru copii şi tineret MERLIN îi invită pe tinerii spectatori să guste din magia unei poveşti de succes, „Vrăjitorul din Oz”, a cărei premieră va avea loc duminică, 15 mai, de la ora 11.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Adaptarea tinerei regizoare Miruna Radu după basmul lui Frank Baum este modernă, adusă în contemporan.

Garanţia reuşitei acestui spectacol este sunt şi celelalte nume care figurează pe afiş: muzica este semnată de Ilie Stepan, coregrafia şi mişcarea scenică de către Mădălina Ghiţescu Petre, scenografia îi aparţine lui Zsolt Fehervari, iar light designer va fi nimeni altul decât regizorul Ștefan Iordănescu, cel care a montat acest spectacol în urmă cu mai bine de doua decenii.

Cu detalii de culise despre acestă montare ne vor fi alături regizoarea Miruna Radu, actriţa Anastasia Nashko şi Laurenţiu Pleşa , managerul Teatrului Merlin.

Gala UNITER a fost un eveniment mult aşteptat în lumea teatrală, care dincolo de valoarea sa artistică, are şi o valoare estetică. Designerul Maria Burnette, cea care şi-a lansat de curând colecţia „The Golden Leaf”, a participat la gala de anul acesta împreună cu câţiva dintre actorii Teatrului German de Stat din Timişoara.

Despre colecţia tinerei designere, dar şi despre atmosfera Galei UNITER, trăită live pe covorul roşu, vom povesti cum Maria Burnette şi cu actriţa Silvia Torok.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 11.05.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 12.05.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

16:00 Cântecul de acasă

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara