loader
Foto

Galerie foto

Vrei să fii soţia mea?

Cândva tinerii se căsătoreau şi deveneau părinţi la vârste fragede, doreau să îşi înfiinţeze o familie cât mai repede şi nu se gândeau nici la cariera lor, nici la problemele financiare.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Dorinţa de a împărţi viaţa la doi era atât de mare încât făceau orice pentru a-şi îndeplini visul.

Fetele nu aveau inelul cu diamant şi băieţii nu aveau posibilitatea de a cere în căsătorie aleasa pe un vas de croazieră. Dar toate astea erau odată...

Astăzi dorinţele tinerilor au căpătat alte valenţe. Căsătoria este văzută mai degraba ca un act ce îngrădeşte libertatea şi aduce după sine schimbări nedorite în viaţa de cuplu.

Iar dacă totuşi se hotărăsc să se căsătorească, tinerii din zilele noastre nu mai sunt dispuşi să o facă oricum. Vor haine scumpe, mâncare rafinată şi fast. Nunta a devenit un eveniment cu care să se laude în faţa întregii lumi.

Cum văd cei tineri căsătoria şi la ce vârstă e bine să faci acest pas, cum îşi doresc fetele să fie cerute în căsătorie şi dacă este o prioritate, pentru băieţi, inelul cu diamant, o să aflaţi de la Andrei Boroşovici în această ediţie a emisiunii Rialiti Şoc.

Emisiunea "Rialiti Șoc" se difuzează pe TVR Timișoara luni 7.03.2016 de la ora 21.00 (cu reluare marți 8.03.2016 de la ora 12.30) iar pe TVR3 duminică 13.03.2016 de la ora 16.30 (cu reluare sâmbătă 19.03.2016 la ora 10.30). Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara