loader
Foto

Galerie foto

Weekend cu multiple acţiuni la Timişoara

Trupele de teatru NiL sunt structurate pe diferite grupe de vârstă, iar activitatea lor constituie unul dintre proiectele fundamentale de formare teatrală în limba germană.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Trupele de teatru NiL ale Liceului Teoretic „Nikolaus Lenau”, în colaborare cu Teatrul German de Stat Timișoara (TGST), organizează în perioada 31 martie – 1 aprilie 2017, pe scena Teatrului German, .„Week-end-ul de teatru de tineret NiL” .

Trupele de teatru NiL sunt structurate pe diferite grupe de vârstă, iar activitatea lor constituie unul dintre proiectele fundamentale de formare teatrală în limba germană.

Despre acest weekend teatral ne vor povesti , actriţele TGST Isolde Cobeţ şi Isa Berger, coordonatoarea ale trupelor NiL.(w500)

Pentru a marca Ziua Internaţionala a Autismului, Asociaţia „Învăţăm cu pictograme” va organiza în 2 aprilie, între 11 şi 14 în Parcul Botanic din Timişoara, un eveniment de constientizare intitulat: Albastru pentru Autism.

Intrarea este liberă, la eveniment fiind invitate toate familiile timişorene care doresc să petreacă o dimineaţă alături de copiii cu autism.

Dana Horodeţchi, preşedintele „Învăţăm cu pictograme” şi organizatorul evenimentului, ne va fi alături, în studio, cu amănunte.

În perioada 31 martie- 1 aprilie, zeci de personaje de poveste, din România şi din afara ţării, vor anima pieţele din centrul Timişoarei în cea de-a doua ediţie CheckART- primul festival de artă stradală din Timişoara făcut de tineri pentru comunitate. De data aceasta, evenimentul va lua forma unui carnaval.

Timisorenii vor putea fi parte dintr-un spectacol complet de pantomimă, mimă, teatru, dans, pictură 2 D, jonglerii cu foc, sau acrobaţie, în care actul actul artistic va fi interpretat de tineri artişti, majoritatea debutanţi, dar şi de tineri voluntari .

Despre acest inedit carnaval nvom discuta cu Adina Iriza , PR Timişoara capitala Tineretului din România şi Francisca Hoca –Virag, iniţiatoarea CheckArt Carnaval.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 29.03.2017 la ora 20.00, cu reluare joi 30.03.2017 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

16:00 Caravana TVR 3

17:30 Selfie

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara