loader
Foto

Galerie foto

Weekend cu teatru şi dans de înaltă ţinută la Timişoara

Premiera spectacolului „Pace în Itaca”, în regia lui Boris Liješević, va avea loc duminică, 17 aprilie 2016, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Spectacolul redă versiunea romancierului Márai Sándor asupra întâmplărilor de pe insula Itaca, după întoarcerea lui Ulise din călătoria de 20 de ani.

Spectacolul se joacă în limba maghiară și este tradus în română și, doar la premieră, în sârbă.

Amănuntele despre montare le vom afla de la actorul Balazs Attila directorul Teatrului Maghiar din Timişoara.

Timişoara găzduieşte, în premieră, una dintre cele mai prestigioase competiţii de dans: Campionatul European de Tineret-Standard.

În urma acestui concurs, va fi desemnată perechea campioană la nivel european în anul 2016. În competiţia pentru marele premiu vor intra primele două perechi din fiecare ţară europeană.

Campionatul European de Tineret-Standard la Dans Sportiv este organizat de Clubul Magnum Team.

Evenimentul va avea loc, în perioada 16-17 aprilie 2016, la Sala „Constantin Jude” din Timişoara. Tot atunci, se va desfăşura şi concursul internaţional deschis tuturor perechilor, „Timişoara Open Championship”, ediţia a 5-a.

Despre importanţa acestei competiţii vom discuta cu Diana Avram, de la Magnum Team, club care gazduieşte competiţia. Vor dansa campionii Roxana Lucaciu şi Paul Rednic.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 13.04.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 14.04.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara