loader
Foto

Weekend în pași de dans

Timişoara se pregăteşte pentru Timişoara International Dance Festival.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Orasul de pe Bega va găzdui, între 19 şi 23 octombrie, cea de-a patra ediţie a Timişoara International Dance Festival.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc miercuri, 19 octombrie, de la ora 18.00., cand se va dansa în locuri surprinzătoare, neaşteptate, din zona centrală a oraşului. Palatul Baroc va fi ulterior gazda participanţilor pentru un dans ce va aduce toate cele 5 stiluri de dans împreuna.

Seara se va încheia tot in paşi de dans la spectacolul "Alegeti sa dansati!", eveniment cu intrarea libera. Show-urile dansatorilor vor fi primi o savoare cu totul aparte pe ritmurile, cantate live ale dansurilor de societate. 10 perechi de dansatori, 10 stiluri de dans, 8 muzicieni si peste 20 de instrumente vor face deliciul acestei seri.

Despre TIDF vom povesti cu Diana Avram, de la Magnum Team, clubul care organizează acest festival şi cu dansatoarea Roxana Lucaciu. Ii veţi vedea dansând pe Denis Matei şi Iana Iovănaş.

Clasamentul Topul Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2015 reunește 8.554 de firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, din 28.567 de firme care și-au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut.

Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.743 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, în cele 6 domenii de activitate, 251 grupe şi 5 clase de mărime. Un număr de 241 de firme care s-au clasat pe unul din primele trei locuri, în ultimii patru ani, sunt recompensate cu Distincţia de Excelenţă.

Ediția de anul acesta stă sub semnul celui mai important moment din istoria recentă a orașului: Timișoara, Capitală Culturală Europeană.

Cu amanunte legate de evoluţia firmelor în perioada 2015-2016 vin doamna Florica Chiriţă, director general Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură Timiş, şi doamna Rodica Costea, manager al unei firme timişorene.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 17.10.2016 la ora 20.00, cu reluare marți 18.10.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

22:00 Forum economic (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara